Schwerin and its Castle

У вільний вихідний ми поїхали до найближчого замку. Як я можу пропустити такий чудовий замок, коли їхати до нього всього дві з половиною години!


Замок дуже чудовий, ніжний та філіграний. Будували його багато разів, але таким, яким він є, він став лише у 19му сторіччі. 


В середині замку досить просто, тобто це не палац. Але є декілька картин, скульптур та декілька дуже гарних кімнат. Біля замку чудовий парк. Навіть взимку добре гуляти по цьому парку, влітку звісно в багато раз цікавіше. 


Але я вважаю, що нам дуже пощастило, що саме в цей день пішов сніг, бо замок став як в мультиках малюють!


Також ми прогулялись по самому містечку. Зараз грудень і у всіх містечках в Німеччині проходять різдвяні ярмарки. Тут звісно теж. Сам ярмарок менше, ніж в тому ж Гамбурзі, але ж і більш милий та домашній. 


Також в місті дуже велика і стара церква. Це найбільша церква на берегах балтийського моря. Цю церкву почали будувати у 1270, а закінчили аж у 1426. Біля церкви виритий пруд. Пруд виглядає, як озеро - дуже великий. Складно уявити, як його тут рили. На пруду зараз живуть лебеді, і навіть взимку, як і на всьому балтийському узбережжі


Шверін дуже сподобався. Гарне миле містечко з класним замком!
























 

Post a Comment

2 Comments

  1. Теж гарно! І ти на фото вже є ;)

    ReplyDelete
  2. Коли чекати нові пости?

    ReplyDelete
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)