Lüneburg

В Гамбурзі мені пощастило відвідати місцевий корпоратив. І хоча в мене там не було багато знайомих, все ж мені там порадили чудове містечко недалеко від Гамбурга. Тож, у найближчі вихідні ми вирішили туди з'їздити.

Містечко виявилося дуже гарним, маленьким і трохи середньовічним. Ну можна було б тут і закінчити, бо такі містечка, то одразу любов. Але ще пару слів, а потім вже гарні фотографії.

Там багато будиночків таких стареньких, що від часу вони вже покосились. Вони виглядають дуже мило, пузаті та з поїхавшими дахами. Не впевнена, що там зручно жити, але мешканці мають пишатись історієї свойх домівок. Що може бути краще, від такого будиночка з історією!

Ми були там у січні. І ще працювали ще ярмарки. Люблю різдвяні ярмарки у маленький містечках!

В Люнебурзі є стара водонапорна башня, з якої відкривається чудовий вид. До того ж ця башня музей і кафе. Музей дуже інтерактивний, там все можна покрутити, понатискати, подивитись і порухати. Такі музеї цікаві і дорослив, а діточок то взагалі не відтащити.

Ми йшли просто по вуличкам і побачили чергу з місцевих. Ну це знак, що треба теж вставати. Виявилось, що там робили сосиски та картоплю фрі, дуже смачну і не дорого. Місцеві - знають куди їм ходити. До того ж заклад виявився досить стареньким. Таким років з 80х, з таким самим інтерʼєром і з купою фотогрпфій відвідувачів. Впевнена, що то якісь місцеві знаменитості.

Нажалть дуже довго погуляти взимку складно, адже швидко темніє. Але в змових прикрасах міста є своя краса. І хоч зі снігом цього разу не дуже пощастило з прикрасами точно все було супер!





Водонапорна башня та вид з неї:





Центральна вулиця. Сама широка в місті
































 

Post a Comment

2 Comments

  1. Дуже гарне місто. Це десь після Новорічних свят?

    ReplyDelete
  2. Так, це у грудні було

    ReplyDelete
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)